İlçe Müftüsü Telat Ergin, Ordu il Müftü Yardımcılığı görevine atanması nedeniyle Arsin ilçe Müftüsü olarak atanan Halil ibrahim Kömürcü’ye görevi teslim etti.
Yaklaşık üç yıldır İlçe Müftüsü olarak görev yapan Telat Ergin, “Görevi devrettiğimiz Halil İbrahim Kömürcü hocamızin bu kutlu görevi hakkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Allah yeni görevinde hocamızı muvaffak kılsın. Görev yaptığımız süre zarfinda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza da bundan sonraki görevlerindebaşarılar diliyorum.” dedi.
Yeni ilçe Müftümüz Halil ibrahim Kömürcü ise, “Yüce Rabbimiz, bu kutlu vazifemiz esnasında bizleri bir an olsun istikametten ayırmasın. Nusret ve inayetini üzerimizden eksik etmesin. Bizleri; kendi rizasına ulaştıracak amellere, İslam’a ve ilçemize
faydalı olacak hayırlı hizmetlere muvaffak kılsın. Bu şerefli vazifeyi eda etmeye başladığım gün itibarıyla, muazzez dinine hizmet uğrunda halis niyetlerimizi
hayırlı akıbetlerle neticelendirmesini Cenab-r Hak’tan niyaz ediyorum.”ifadelerini kullandı.
Arsin Diyanet Gençlik