enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
26°C
Trabzon
26°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Yağmurlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Trabzonspor’dan flaş atak.. Başkan bizzat isteyecek!

Trabzonspor’da transfer hareketliliği sürerken gündeme Musa Çağıran geldi.

Trabzonspor’dan flaş atak.. Başkan bizzat isteyecek!
20.06.2018 16:59
3
A+
A-

Transferde yüksek bonservis ödemek istemeyen Trabzonspor Kulübü transferde vites arttırdı. Süper Lig taraması yapan Bordo Mavililer küme düşen Osmanlıspor’ın başarılı oyuncusunu transfer etmek istiyor. Okay Yokuşlu’nun takımdan ayrılması ile bölgeye bir transfer yapmak isteyen Bordo Mavililer Osmanlıspor’un deneyimli orta sahası Musa Çağıran için Osmanlıspor ile temas kurdu.

“BİZE KİRALAYIN”

İlk temaslar sonrası bonservisi yüksek bulunan oyuncu için kiralık formülünü devreye sokan Bordo Mavililer Osmanlıspor’a “satın alma opsiyonlu kiralayalım “ teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında. AĞAOĞLU GÖRÜŞECEK Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun önünüzdeki günlerde Musa Çağıran ve Umar Aminu transferleri ile ilgili Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik ile görüşeceği öğrenildi.

OSMANLI SICAK PARA İSTİYOR

Küme düşmesi nedeni ile büyük bir maddi kayıba uğran Osmanlıspor’un ise elindeki oyuncuları bonservis bedelleri ile elinden çıkarmak istediği ve kulüplere de bu bildiirmi yaptığı biliniyor. Transferlerle ilgili önünüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

 

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.