enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2287
EURO
37,1414
ALTIN
2.980,84
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Yağmurlu
16°C
Pazartesi Yağmurlu
17°C

Başkan Genç: Umman İle İlişkiler Güçlenecek

Başkan Genç: Umman İle İlişkiler Güçlenecek
16.10.2024 11:43
10
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Umman Devleti Kuzey Sharqiyah Bölgesi belediye başkanlarını ağırladı.

Yerel belediyelerle deneyim paylaşımı ve istişare toplantıları yapmak üzere Trabzon’a gelen Umman Devleti Kuzey Sharqiyah Bölgesi belediye başkanları Hamad Al Ghailani, Moosa Al Mahruki, Nasser Alaamri, Abdallah Al Siyabi ve Yousuf Al Yahmadi ile beraberlerindeki heyet, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Başkan Genç, “Umman’dan gelen değerli belediye başkanlarını şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Karşılıklı işbirliği ve tecrübe paylaşımı, şehirlerimizi daha yaşanabilir kılma adına atılan büyük adımlardır. Bu anlamda, bu tür ziyaretlerin karşılıklı olarak hem kültürel hem de ekonomik kazanımlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

UMMAN 2. SIRADA
Başkan Genç, “2023 yılında Trabzon’umuzda ağırladığımız 1 milyon 319 bin 299 turist arasında, Umman’dan gelen 60 bin 375 ziyaretçi yer aldı. Umman, Trabzon’a en çok turistin geldiği ikinci ülke. Karşılıklı ziyaretler, iki ülke arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin güçlenerek devam etmesine vesile olacaktır” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.