enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
24°C
Trabzon
24°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C

Vali Aziz Yıldırım Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Vali Aziz Yıldırım Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi
13.09.2024 09:45
31
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım Halk Buluşmaları kapsamında düzenlenen programa katılarak Ortahisar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Bir tesiste düzenlenen programa Vali Yıldırım’ın yanı sıra eşi Güllühan Yıldırım Hanımefendi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Ortahisar Mahallesi Muhtarı Süleyman Kara ve Mahalle sakinleri katıldı.

Vali Aziz Yıldırım “Mahalle kültürü ile büyüdük. Çocukluğumuzun mahallelerini çok özlüyoruz. Ortahisar Mahallemiz de çok güzel bir dönüşüm yaşadı. Mahallelerimiz gittikçe güzelleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir arada olmak önemli. Zaman zaman bu vesileyle bir araya geliyoruz. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Valiliğimizin kapıları sizlere her daim açıktır.” dedi.

Vali Yıldırım vatandaşlarla sohbet ederek onlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.