enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6745
EURO
35,1091
ALTIN
2.444,98
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
26°C
Trabzon
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
26°C

Hukuk Buluşmaları toplantısı

Hukuk Buluşmaları toplantısı
26.06.2024 14:33
21
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi ve Daha İyi Yargı Derneği tarafından düzenlenen Ekonomi – Hukuk Buluşmaları toplantısına katıldı.
Başkan Çelebi, toplantıda yaptığı konuşmada, ekonomik sistemin sağlıklı işleyebilmesinin etkin bir hukuk sisteminin varlığıyla mümkün olduğunu vurgulayarak, “Bu manada hukukun ekonomideki rolü, piyasanın düzenli işleyip gelişmesini sağlayacak yasal çerçevenin oluşturulmasıdır. Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde arabuluculuk ve tahkim ile ilgili çok güzel çalışmaları var. Bunlar iş dünyası için önemli. İş insanları olarak güvenli pazarlar ararız, oradaki iş hukukuna bakarız. Şu anda dünyanın birçok bölgesinde avantajlı iş fırsatları var ancak ilk bakılan iş hukukudur. Mutlaka Türkiye’ye yatırıma gelen insanlar da bunu yapıyor. Türkiye’ye ne kadar yabancı yatırımcı gelirse ülkemiz o kadar daha ileri gider. Bunun önüne bir set oluşturmayacağız. Bunlara destek vereceğiz. Türkiye’de çok büyük bir potansiyel var. Bunu değerlendireceğiz. Teknolojiye yatırım yapacağız. Yabancı yatırımcı gelirse o teknolojiyi de beraberinde getiriyor ve teknoloji gelişiyor” dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.