enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.441,38
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Kar Yağışlı
2°C
Trabzon
2°C
Kar Yağışlı
Pazar Kar Yağışlı
4°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Salı Az Bulutlu
7°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
6°C

Başkan Genç: Trabzon’u Dünya Turizm Haritasında Hak Ettiği Yere Taşıyacağız

Başkan Genç: Trabzon’u Dünya Turizm Haritasında Hak Ettiği Yere Taşıyacağız
08.02.2025 10:10
21
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı (EMITT) ziyaret etti. Trabzon’un da tanıtıldığı fuarla ilgili konuşan Başkan Genç, “Trabzon’u dünya turizm haritasında hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) ortaklığında İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bu yıl 77 ülkeden 650 tur operatörünü ağırladı. Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklaşa stant açtığı fuarı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ziyaret etti. Trabzon’u temsil eden diğer derneklerin de yer aldığı fuarda stantları tek tek gezen Başkan Genç, şehrin tanıtımı için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
Başkan Genç, EMITT Fuarı’nda Trabzon’un yer almasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, “Trabzon’umuzun bileşenleriyle birlikte şehrimizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini uluslararası turizm camiasına tanıtma fırsatı bulduk. Trabzon, Karadeniz’in incisi olarak, her yıl binlerce turisti ağırlıyor ve turizm alanında yaptığımız çalışmalarla bu potansiyeli daha da artırmayı hedefliyoruz. Fuarda, Trabzon’u temsil eden diğer derneklerimizle birlikte, şehrimizin turizmdeki çeşitliliğini ve sunduğu imkanları en iyi şekilde anlatmayı hedefliyoruz. Bu tür uluslararası organizasyonlar, şehrimizin tanıtımı için büyük önem taşıyor. Bundan sonraki süreçte de turizm alanında yapacağımız çalışmalarla Trabzon’u dünya turizm haritasında hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.