enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2261
EURO
37,0753
ALTIN
3.011,43
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Üstündağ’a veda yemeği

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Üstündağ’a veda yemeği
20.10.2024 11:05
20
A+
A-

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrılarak Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ’a veda yemeği düzenlendi.

Arsin Kaymakamı Sayın Ömer Sirkeci, Arsin Belediye Başkanı Sayın Hamza Bilgin, Arsin Kurum Amirleri, okul ve kurum müdürleri, müdür yardımcıları, ilçemiz öğretmenleri, ilçemizde daha önce görev yapmış idareci ve öğretmenler ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen yemekte duygusal anlar yaşandı.
2014 yılında ilçemizde göreve başlayan Müdürümüz, 10 yıllık hizmet süresinin ardından ilimizde gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri rotasyon uygulaması kapsamında ilçemizden ayrıldı. Eğitim ve öğretim faaliyetlerine büyük emek veren Müdürümüz, sayısız proje ve etkinliğin hayata geçirilmesine öncülük ederek önemli katkılarda bulundu.
Arsin Kaymakamı Sayın Ömer Sirkeci, yaptığı konuşmada Yavuz Üstündağ’ın ilçemize kattığı değerlerden bahsederken, onun özverili ve fedakar çalışmalarının unutulmayacağını vurguladı. “Eğitimde bir çıta yükseldi, bunu hep birlikte başardık ama bu başarıda en büyük paylardan biri Yavuz Bey’e ait,” diyen Sirkeci, konuşmasını teşekkürle bitirdi.
Arsin Belediye Başkanı Sayın Hamza Bilgin ise, Yavuz Üstündağ’ın ilçedeki izinin kalıcı olacağını belirterek, “Onun liderliğinde hayata geçirilen projeler, sadece bugünü değil, geleceğimizi de şekillendirdi. İlçemizde çok büyük bir boşluk hissedeceğiz” sözleriyle Üstündağ’ın ayrılışının yarattığı duygusal boşluğu ifade etti.
Söz sırası Yavuz Üstündağ’a geldiğinde salonda derin bir sessizlik hakim oldu. Duygularını güçlükle dile getiren Üstündağ, “Bu güzel ilçede geçirdiğim yıllar, hayatımın en anlamlı ve en unutulmaz zamanları oldu. Her bir öğrencimiz, her bir öğretmenimiz benim için birer aile üyesi gibi oldu. Arsin’den ayrılmak benim için çok zor ama biliyorum ki buradaki dostluklar ve anılar hep yanımda olacak” dedi.
Yemek, plaket takdimi ve veda konuşmalarının ardından, Yavuz Üstündağ, misafirlerle tek tek vedalaşarak ilçemize veda etti. Salondan ayrılırken herkesin gözlerinde ona duyulan minnet ve özlem vardı; geride güçlü anılar, dostluklar ve derin bir iz bırakarak yeni yolculuğuna adım attı.
İlçemize kattığı değerler, eğitimde sağladığı yenilikler ve gençlerimizin hayatına dokunuşları için kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.