enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
26°C
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

Tiflis – Trabzon direkt uçak seferleri için Gürcistan’da imza töreni

Tiflis – Trabzon direkt uçak seferleri için Gürcistan’da imza töreni
22.09.2024 10:55
17
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü Trabzon Sağlık Turizmi HİSER Projesi kapsamında yaklaşık 1,5 yıldır çalışmaları sürdürülen Trabzon -Tiflis direkt uçak seferleriyle ilgili önemli bir adım daha atıldı. Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu iştiraki olan Ulutour ile Gürcistan havayolu firması Geosky arasında 100 garanti koltuk protokolü imzalandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle bir süre önce Trabzon’daki hastane, sağlık kuruluşu, AVM, oteller ve diğer sektör paydaşları ile yapılan garanti koltuk taahhüt protokolünün ardından, direkt uçak seferlerini başlatmayı üstlenen Ulutour ile Geosky arasında da Tiflis’te bir taahhüt protokolü imzalandı. Protokole Geosky yetkilileriyle Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahsen Aydın ve Gülşah Helva imza attı.
Yapılan çalışmaya göre uçuşların 14 Ekim’de başlamasının planlandığı, ilk etapta pazartesi ve perşembe günü karşılıklı seferlerin düzenleneceği ifade edildi.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.