enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
24°C
Trabzon
24°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C

Trabzonspor’da radikal kararlar alınacak!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Altyapı konusunda radikal kararlar alınacağını söyledi.

Trabzonspor’da radikal kararlar alınacak!
07.05.2019 11:23
1
A+
A-

Trabzonspor, sahasında ağırladığı Kayserispor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, altyapıdan gelen gençlerin saha içerisindeki performanslarına dikkat çekerek altyapıda radikal kararlar alınacağını söyledi.

Altyapıda radikal kararlar alacaklarını kaydeden Ağaoğlu, “Bölgedeki diğer kulüpler de bizim pilot takımımız. Hekimoğlu’nu tebrik ediyorum orada bizim o ligde bir takımımız olması gerekiyordu. Birinci ligde de pilot takım olarak kullanabileceğimiz bir takımımız var. Altyapı için iki gündür hocayla görüşmelerimiz devam ediyor. Maçtan önce de konuştuk. Altyapıda radikal kararlar alıp ve ciddi bir program uygulayacağız. Yönetim olarak bu konudaki kararımızı vereceğiz. İstanbul’da 1’inci ligdeki bir takım, Hekimoğlu, Of ve Yomra üzerinden gidip alt yapımızı daha canlı bir şekilde hayata geçirme düşüncemiz var. Abdülkadirler, Yusuflar, Uğurcanlar sürdürebilirsin diye. Sürdürülebilir bir başarı istiyorsanız bunun temeli Trabzonspor’un altyapısından geçiyor. Bundan asla taviz verme veya bu düşüncenin dışına çıkma gibi bir lüksümüz yok” şeklinde konuştu.

HABER61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.