enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
37,9618
EURO
41,0353
ALTIN
3.806,21
BIST
9.659,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
14°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
12°C
Cuma Çok Bulutlu
14°C

Ne Olacak Bu Arsinspor’un Hali ?

Olmuyor, Arsinspor kötü gidişe çare bulamıyor.

Ne Olacak Bu Arsinspor’un Hali ?
05.02.2018 17:00
21
A+
A-

Olmuyor, Arsinspor kötü gidişe çare bulamıyor. Teknik adam değişikleri, yeni transferler hiçbir şey sarı siyahlıların kötü gidişine çare olamıyor. Koskoca 20 haftada sadece 3 galibiyet alan bu takıma neoldu ? Yolunda gitmeyen nedir ki bu takım top oynamıyor ? Teknik direktör gitti geldi, oyuncular gitti geldi sonuç yine hüsran. Artık yönetiminde kendisini iyiden iyiye sorgulaması gerekiyor.

Diğer taraftan bakınca takım resmen küme düşmeye gidiyor ama  Lig’de son sıraya demir atan temsilcimizin ihtiyacı olan tek şey bir galibiyet. Alacağı 3 puan ile bir anda 2 rakibinin önüne geçerek yukarıdaki rakipleriyle arasındaki puan farkını 4  5  puana kadar düşürecek olan Arsinsporumuz tek ilacı 3 puan ama 10 hafta geçmesine rağmen temsilcimiz galibiyete hasret. Tüm Arsinlilerin ve hepimizin dileği temsilcimizin hiç vakit geçirmeden silkelenmesi, kendine gelmesi ve kendine yakışmayan bu durumdan bir önce kurtulmasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.