enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Salı Yağmurlu
22°C

Kadınlar Hali’nde Gerekli Adımlar Atılacak

Kadınlar Hali’nde Gerekli Adımlar Atılacak
27.09.2024 10:52
11
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi’nde hizmete açılan Kadınlar Hali’ni ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, esnafın taleplerini dinledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi’nde yenilenerek hizmete açılan Kadınlar Hali, Trabzon’un geleneksel pazar kültürünü modern çizgilerle birleştirerek bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Kadınlar Hali’ni ziyaret ederek esnaf ve pazarcı kadınlarla bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, talepleri dinleyip, karşılaşılan eksiklikler ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

İHTİYAÇLAR GİDERİLECEK
Kadınlar Hali’nin Trabzon halkı için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Selim, “Kadınlar Hali, şehrimizin hem ekonomik hem de sosyal yapısına katkı sağlayan önemli bir merkezdir. Buradaki esnafımıza destek olmak bizim en öncelikli görevlerimizden biri. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette, esnafımızın dile getirdiği eksiklikleri ve ihtiyaçları yerinde görme fırsatı bulduk. Bu taleplerin hızlı bir şekilde karşılanması için gerekli adımları atacağız. Amacımız, Kadınlar Hali’nin her anlamda daha modern, rahat ve sürdürülebilir bir hizmet alanı haline gelmesidir” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.