enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0897
EURO
38,0880
ALTIN
2.841,12
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
24°C
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
23°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Trabzonspor’un kritik UFEA görüşmesi bugün

Trabzonspor bugün UEFA’^da sunum yapacak

Trabzonspor’un kritik UFEA görüşmesi bugün
31.01.2019 10:16
1
A+
A-

Trabzonspor bugün UEFA ile masaya oturacak ve son mali durumunu masaya yatıracak. UEFA Mali Fair Play Komitesi ile yapılan anlaşmalara uyum konusunda sıkıntı yaşayan kulüp, neden buna uyum sağlayamadıklarını anlatacak, çeşitli sunumlar yapacak.

Trabzonspor’un durumunu anlatan başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “2016 yılında UEFA ile 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştık. Bu süreç içerisinde mali olarak durumu düzelteceğimizi, futbol bütçemizi 20 milyon euro civarına çekeceğimizi, gelirlerimizin yüzde 60’ını futbola harcayacağımızı, borçları azaltacağımızı bildirerek 3 yıl önce ceza almamız kesinken UEFA’yı ikna edip ceza almamıştık. O sözleşmemiz doldu ve sona erdi. Onlar da incelediler. Şimdi gidip yeniden önümüzdeki dönemle ilgili toparlayacağımızı söyleyeceğiz, ikna etmeye çalışacağız” dedi.

 

Haber61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.