enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
24°C
Trabzon
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C

BAŞKAN GENÇ ÜRETİCİLERLE BULUŞUP FINDIK TOPLADI

BAŞKAN GENÇ ÜRETİCİLERLE BULUŞUP FINDIK TOPLADI
13.08.2024 10:05
35
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, fındık hasadına katılarak üreticilere bol kazançlar diledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, fındık hasadının başlaması nedeniyle Yeşilbük Mahallesi’nde üreticilerle bir araya geldi. Hasada katılarak vatandaşlarla bir süre fındık toplayan Başkan Genç, üreticilere bol kazançlar dileyerek, fındığın bölge ekonomisi için taşıdığı önemin altını çizdi. Başkan Genç, “Yöremizin en önemli geçim kaynaklarından biri olan fındığın hasadına başlamış bulunuyoruz. Yeşilbük Mahallemizde hemşehrilerimizle birlikte bu bereketli sürece tanıklık ettik, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Hasadımızın hayırlı olmasını, üreticilerimize bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

REKOLTE ARTIRILMALI

Fındık rekoltesinin artırılmasına yönelik önceki dönemde atılan adımlara vurgu yapan Başkan Genç, bu konuda yeni bir anlayış benimsemeye devam edeceklerini belirterek, “Geçmiş dönemde, dönüm başına üretilen fındığın 100 kilogramdan 200-250 kilograma çıkması için yoğun çaba sarf ettik. Bu çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.