enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
24°C
Trabzon
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C

Tur atlamanın sevincini yaşıyoruz

Tur atlamanın sevincini yaşıyoruz
10.02.2022 09:34
2
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında konuk olduğu Altaş Denizlispor’u 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, tur atlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, antrenman eksiği olan, oyuncularının kaliteli ve yetenekli kadrosuyla bugün bireysel ve oyun performansı görmek istediklerini söyledi.

Oyuncularının zaman zaman oyunda dalgalı performanslar sergilediğini anlatan Avcı, “Zaman zaman ise iyi performanslar oldu. Sonunda Trabzonspor’un olduğu her yerde kazanmak ve kazanma alışkanlığını devam ettirmek gerekiyor. Bu kupayı defalarca almış, kupa finalleri oynamış, bu sene itibariyle de her iki yarışın içinde olup sonuna kadar götürmek istiyoruz. Bugün kazandık. Bunun değerlendirmesini ben yapacağım. Takım, oyuncu ve oyun üzerinden. Ama kazanmak son derece önemli. Bu alışkanlığa devam etmek önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor’a ligde başarılar diliyorum.” dedi.

Denizlispor’un teknik direktörü Mesut Bakkal ise çeyrek finale çıkmaya başaran Trabzonspor’a başarılar dilediğini ifade etti.

Bakkal, oynatmadıkları ve maç eksiği olan oyuncularla çıktıkları maçta çok iyi götüren bir Denizlispor’un olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Özellikle ilk yarı yediğimiz bir gol var. Sonra pozisyon vermedik. Oyun özelikle ikinci bölgede kaptığımız toplarla da ellerinden geleni deneyen bir takım vardı. Maçın 90 dakikasına baktığımız zamanda, ikinci yarı golü de bulduk. Hem mücadele eden, hem deneyen hem ikinci topları almaya çalışan grup vardı. Çok memnundum gösterdikleri performanstan. Şimdi yavaş yavaş direnmeye başladık. Direnç göstermeye ve denemeye başladık. Bunu artırarak devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi bizim için önemli olan ligdi. Bu şekilde takımın gösterdiği inanç ve direnç devam ettiği sürece çok daha iyi yerlere gelecek Denizlispor var. Ben oyuncularımı kutluyorum. Belki mağlubuz ama, mağlup olduğumuz zamanda çok şeyleri kazandığımızı düşünüyorum oyun anlamında.”
AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.