enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
25°C
Trabzon
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Yağmurlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Arsin Belediye Başkanı Gürsoy’dan vatandaşlara çağrı!

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, doğal gaz aboneliği için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Arsin Belediye Başkanı Gürsoy’dan vatandaşlara çağrı!
09.07.2019 14:14
7
A+
A-

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, AKSA Doğalgaz Yatırım Mühendisi Bülent Yeşilçiçek’le Arsin Belediyesinde bir araya gelerek ilçedeki doğal gaz çalışmalarını ele aldı.

Yeşilçiçek, Başkan Gürsoy’a 2019 yılında yapılanları ve yapılacak olanları, 2020 yılına dair planlanan yatırımları rapor halinde sundu. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gürsoy, “AKSA Doğalgaz yetkililerine yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl içerisinde yapılan yatırımlarla birlikte ilçemizde doğal gazın ulaştığı noktalar oldu ve yıl sonuna kadar 1. etap çalışmaları devam edecek. 2020 yılında da 2.etap çalışmaları planladığımız şekilde başlayacak ve kısa bir süre içerisinde bitirilecektir. Alt ve üst yapı çalışmalarında hızlı bir ilerleme kaydedildi fakat vatandaşımızın doğal gaz aboneliği noktasında ilgisiz olduğunu abone sayısında görüyoruz. Kapısına kadar doğal gaz gelen vatandaşlarımızın en kısa sürede doğal gaz aboneliğini başlatması için AKSA Doğalgaz’ın belediye binamızdaki ofisine uğramasını rica ediyorum. Ne kadar fazla talep olursa yatırımlar da o derece hızlı bir şekilde ilerleyecek ve hemşehrilerimiz daha rahat ve daha konforlu bir şekilde hizmet alımına devam edecektir. Bu güzel hizmetin ilçemize ulaşımı noktasında Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanımız şu anda Hazine ve Maliye Bakanımız olan Sayın Berat Albayrak’a, ilçemize gelerek bizzat doğal gaz hizmetinin ilk ateşini yakan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, AKSA Doğalgaz yetkililerine ve emeği geçenlere, hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

61TRABZONHABER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.