enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
25°C
Trabzon
25°C
Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Yağmurlu
25°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C
Pazar Yağmurlu
24°C

U19 Takımı İçin Büyük Atılım

U19 Takımı İçin Büyük Atılım
27.08.2024 10:58
29
A+
A-

1461 Trabzon Futbol Kulübümü, U19 Takımı için geniş bir atılıma imza attı. Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden ve son iki yıldır final grubu maçları oynayan U19 Takımımız için Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerimiz de ayrı bir tesis tahsis edildi. Tesisimiz içerisinde yer alan, içerisinde antrenör odası, yemekhane, toplantı salonu ve konaklama odalarının olduğu bina U19 takımına tahsis edildi.
Kulübümüz ayrıca geçtiğimiz günlerde U19 Takımımızın başına, Trabzon’un önemli Teknik Direktörlerinden olan Osman Kastan’ı getirmişti. 1461 Trabzon FK U19 Takımımız yeni sezon hazırlıklarına ise U19 Takımı tesislerinde yapılan sezon açılışı ile başladı. Sezon açılışına Başkanımız Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, A Takım antrenörlerimiz, Altyapı antrenörlerimiz ve U19 Takımı oyuncularımız katıldı.
Bu sezon U19 Takımı için büyük bir atılım yaptıklarını kaydeden U19 Takımımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Kantekin, “U19 Takımımızı da aynı A takımımız gibi ayrı bir kategori şeklinde planladık. Ayrı bir binamızı yenileyerek, U19 Takımımıza tahsis ettik. Hem Futbolcularımızın konaklayabileceği odalarımızı buna göre düzenledik. A takımımız için olan tüm imkanlarımız artık U19 takımımız için de olacak. Bunun da sonuçlarını geçmiş yıllar da olduğu için gelecek yıllarda da en iyi şekilde alacağız. Hedefimiz A Takımımıza oyuncu yetiştirmek” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon Futbol Kulübü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.