enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C

Şehit Eren Bülbül Kabri Başında Anıldı

Şehit Eren Bülbül Kabri Başında Anıldı
12.08.2024 20:01
48
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Şehidimiz Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti.

Şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Eren Bülbül’ün kabri başında Kur’an-ı Kerim ve dua okunurken programda Vali Aziz Yıldırım’a; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Maçka Kaymakamı Şahin Demir ve eşi Esra Demir, askeri erkan ve diğer ilgililer eşlik etti.

Eren Bülbül’ün kabri başında duygularını ifade eden Vali Aziz Yıldırım, “Eren Bülbül evladımızı ve Astsubay Bçvş. Ferhat Gedik Komutanımızı şahadetlerinin 7. yılında dualarla anıyoruz.

Bundan 7 yıl önce iki vatan evladı bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edildi.

Onları unutmamız mümkün değildir.

Hainler şunu iyi bilsinler. Bizler bir ölür, bin diriliriz. Şehitlik bizler için bir ölüm değil, var olmanın başlangıcıdır. Şehitlik mertebesi en yüksek mertebedir. Bizim için bu kadar önemli bir makamın sahiplerini, şehitlerimizi unutmamız mümkün değildir.
Bu iki kahraman şehidimiz vatan topraklarının ne kadar kıymetli olduğunu şehadet mertebesine ulaşarak herkese gösterdi.

Vatanımıza ne pahasına olursa olsun sahip çıkmamız gerektiğini bize göstermiştir. Bu vatanın her bir karışında şehit kanı vardır. Bayrağımız inmesin, ezanlar susmasın diye onlarca şehidimiz canlarını verdi. Bu vatanın sahibi şehitlerimizi asla unutamayız, aileleri bizlere emanettir.

Eren Bülbül evladımıza ve aynı gün onunla birlikte şehit olan Jandarma Kıdemli Astsubay Ferhat Gedik’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.
Vali Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım ve beraberindekilerle Ayşe Bülbül’ü evinde ziyaret ederek aile fertleriyle bir araya geldi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.