enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C

LGS Trabzon Şampiyonları, Vali Yıldırım’ı Ziyaret Ettiler

LGS Trabzon Şampiyonları, Vali Yıldırım’ı Ziyaret Ettiler
10.08.2024 10:25
34
A+
A-

2024 LGS Türkiye birincilerini Trabzon Valisi Aziz Yıldırım makamında misafir ederek öğrencileri ödüllendirdi. Ziyarete İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, öğrencilerin öğretmenleri ve aileleri de eşlik ettiler.

Sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Berru Tanrıverdi, Mahmut Celaleddin Ökten İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mustafa Türker Yarar ve Özel Trabzon Bahçeşehir Koleji öğrencisi Ömer Kaan Cansu ile bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını söyleyen Vali Yıldırım “Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin gayretleri ve ailelerinin destekleri sonucunda bugün burada güzel bir gurur yaşıyoruz. Başarı bir ekip işidir, gayret ve sabır gerektiren bir olaydır. Bizler de sizlerin başarılı olabilmesi, hayata daha iyi hazırlanabilmeniz için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Devlet olarak okullarımız daha donanımlı. Bilgiye daha kolay erişebiliyorsunuz. Bizler de bu ortamı sağlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonraki hayatlarınızda başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim.” dedi.

Ziyaretin sonunda Sayın Valimiz Aziz Yıldırım ile öğrencilerimiz ve aileleri hatıra fotoğrafı çekindiler.

TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.