enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C

Şehit Ramazan Turan Botu Hizmete Alındı

Şehit Ramazan Turan Botu Hizmete Alındı
06.08.2024 10:27
29
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım, Doğu Karadeniz ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Birimi’nde kullanılmak üzere Şehit Ramazan Turan isimli ani müdahale botunun hizmete alınması için düzenlenen törene katıldı.
Programa ayrıca Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Doğu Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray, Gümrük ve Liman personeli ile diğer ilgililer katıldı.
Vali Aziz Yıldırım, botun kaçakçılığın önlenmesinde önemli bir unsur olacağını ifade ederek, “Millete hizmet yolunda donanımın önemi büyük. Bu bot; Alınan en küçük bir ihbarı en hızlı ve etkin şekilde değerlendirerek olaya anında müdahale imkanı sunacak. Vatanı milleti koruma yolunda önemli bir adım olacak. Sahil Güvenlik teşkilatımız başta olmak üzere tüm Güvenlik birimlerimizle vatana ve millete hizmet etme yolunda atılan her adımı çok kıymetli buluyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Aziz Yıldırım, programın ardından Albayrak Liman İşletmeciliği içinde faaliyet gösterecek olacak kütüphanede incelemelerde bulunuldu.
Liman İşletme Genel Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Yıldırım, çalışmalar hakkında Liman İşletme Genel Müdürü Emin Bilgin’den bilgi aldı.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.