enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi’ni ziyaret ett

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi’ni ziyaret ett
05.08.2024 10:02
36
A+
A-

Bakan Memişoğlu’na ziyaretleri sırasında, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta ve diğer ilgililer eşlik etti.

Ziyarette hastanenin yapım süreci hakkında Vali Yıldırım’dan bilgi alan Bakan Memişoğlu, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Memişoğlu, “Trabzon şehrimize sağlık ile ilgili hizmet, yatırım ve sorunlarını değerlendirmek üzere burada bulunmaktayız.
Malum güzel bir şehir hastanesi yapıyoruz. İnşallah 2025 senesi itibari ile milletimizin hizmetine sunacağız. Şu anda yüzde 43 bandında inşaatımız. Çok güzel bir hastane olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın “hayalim” dediği bir hastaneyi de Trabzon’umuza kavuşturacağız. Özellikle temel sağlık hizmetleri ve aile sağlıklarını kuvvetlendirerek çözmeye çalışacağız. Bizi burada çok iyi ağırlayan Sayın Valimiz, belediye başkanı ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakan Memişoğlu; Türkiye’nin hem sağlık çalışanları hem de sağlık altyapısı bakımından dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkeleri arasında olduğunu da sözlerine ekledi.

Bakan Memişoğlu, Vali Yıldırım ve beraberindekilerle Numune Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ve Sağlık İl Müdürlüğününe ziyaret gerçekleştirdi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.