enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Çok Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

Büyükşehir Ucuz Ekmek Satışına Başlıyor

Büyükşehir Ucuz Ekmek Satışına Başlıyor
26.07.2024 12:12
44
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların piyasadan daha düşük fiyatla ekmek alabilmesi için satış noktalarını hayata geçiriyor. İndirimli ekmek satış noktalarının ilki yarın Meydan bölgesinde açılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği uygulama ile vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alabilmesini sağlayacak. Fırıncılar Odası ile birlikte yaklaşık 3 aydır üzerinde titizlikle çalışılan proje kapsamında, indirimli ekmek satış noktalarının ilki 26 Temmuz Cuma günü (yarın) saat 08.00’da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda (Meydan Parkı) hizmete girecek. Satış noktaları tüm ilçelerde de hayata geçirilecek.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Uzun süredir titizlikle üzerinde çalıştığımız bu proje ile vatandaşlarımızın daha uygun fiyata ekmek alabilmesini sağlayacağız. Bu kapsamda, ilk indirimli ekmek satış noktasını 26 Temmuz Cuma günü itibariyle hizmete açacağız. İlerleyen günlerde tüm ilçelerimizde de indirimli ekmekleri vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Projemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.