enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Çok Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

TÜGVA Trabzon Temsilciliğinden Büyük Aile Pikniği

TÜGVA Trabzon Temsilciliğinden Büyük Aile Pikniği
19.07.2024 14:39
58
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon Temsilciliği tarafından organize edilen “Büyük Aile Pikniği” Avni Aker Millet Bahçesi’nde düzenlendi.

Etkinliğe Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinçi, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Burada konuşma yapan Vali Yıldırım “Sizleri buraya, bu etkinlik vesilesiyle davet etmek, sadece çocuklarımızı eğlendirmek için değil ailelerin de kaynaşarak yeni dostluklar kurmalarını sağlamak içindir. Bunlar çok güzel faaliyetler. Bizler okula giderken yaz tatili gelsin istemezdik. Arkadaşlarımız farklı yerlere gidecek ve koca bir yaz nasıl geçecek diye düşünürdük. Şimdi ise böyle bir boşluk söz konusu değil.

Gerek Millî Eğitim Bakanlığımız gerek Diyanet İşleri Başkanlığı, gerek Belediyelerimiz, gerekse Tügva’nın bütün Türkiye’de yaptığı gibi Sivil Toplum Kuruluşları bu etkinlikleri her yerde hazırlıyorlar. Bu sayede gençlerimiz ve çocuklarımız yazın da eğitimlerine devam ediyorlar.

Bugün burada olduğu gibi bu tür faaliyetlerle de eğlencelere katılmış oluyorlar. Çocuklarımız kışın okullarda aldıkları eğitimlerin yanında yazın da sosyal yönden eğitim almış oluyorlar.” dedi.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Vali Yıldırım, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.