enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Çok Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

Vali Aziz Yıldırım Tayini Çıkan Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi

Vali Aziz Yıldırım Tayini Çıkan Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi
13.07.2024 11:30
60
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım tarafından Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini çıkan ve bu sebeple ilimizden ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ömer Şahin, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak ve aileleri onuruna veda yemeği düzenlendi.

İlimizde görev yapmaktayken 2 Temmuz 2024 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini çıkan Mülki İdare Amirlerinin DSİ’deki veda yemeğine, Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve eşleri katıldı.

İlimizde görev yapan Mülki İdare Amirlerine hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Aziz Yıldırım, yeni görev yerlerinde de başarılar diledi. Vali Yıldırım “Hepimiz kamu hizmetlerini yürütmek için görevlendirildik. Görevimiz gereği zaman zaman yer değiştirerek hizmetlerimizi orada sürdürüyoruz. Tabi bu durumun sevinçli ve hüzünlü yanları da elbette oluyor. Bu görevimizin bir parçası. Rabbim bu millete hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Sizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.