enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6593
EURO
35,0975
ALTIN
2.446,65
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
26°C
Trabzon
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
26°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk ziyaretini Trabzon’a yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk ziyaretini Trabzon’a yapacak
29.06.2024 10:52
26
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimlerin ardından ilk ziyaretini Trabzon’a yapacağını belirten Başkan Genç, “Trabzon’un büyükşehirler arasında birinci olması bu ziyarete anlam katıyor. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız şehrimize gelecek” dedi.

LAYIKIYLA KARŞILAYACAĞIZ
Başkan Genç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletini yeniden ayağa kaldırmıştır. Ona güç vermemiz lazım. Allah nasip ederse ilk ziyaretini de Trabzon’umuza yapacak. Onun bilgisini aldık. Büyükşehirler arasında birinci olmamız bu ziyarete anlam katıyor. Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti bize onur verecek, gurur verecek. Onu layıkıyla hep birlikte karşılayacağız. Trabzon buluşması da ayrı anlam taşıyacak. Yeni dönemin ilk startı olacak. Hep beraber el ele bu hizmet dönemini sürdürelim. Hem partimize, hem ülkemize, hem şehrimize, hem Araklı’mıza faydalı işler yapalım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GÖREV ALDIK
Muhtarlığa bir seçilmiş makam değerini veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah ondan razı olsun. Muhtarlarımız adına da ona müteşekkiriz. Muhtarları, mesai arkadaşı anlayışıyla gören bir Cumhurbaşkanımız var. Biz de onun talimatları doğrultusunda aynı anlayışı yerelde uygulamakla mükellefiz. Bu hizmet dönemini güzel ve verimli geçirelim istiyoruz. Burada da en büyük mesai paydaşımız, birlikteliğimiz sizlerle olacak. Yeni dönemde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var. Araklı’mızda güzel bir hizmet dönemi olsun istiyoruz. Bunun için daha çok çalışacağız” cümlelerine yer verdi. Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, ziyaretlerinden ötürü Başkan Genç’e teşekkür ederek ilçenin sorunlarını dile getirdi.

BÜYÜK BİR BAŞARI
AK Parti Araklı İlçe Başkanı Ahmet Serdan, Başkan Genç’in her zaman yanında olduklarını belirterek
“Cumhurbaşkanımıza Türkiye’de ilk üç sözü verirken biz de tribünden sizi alkışlıyorduk. Büyükşehirler arasında üç değil, birinci olduk. Ülke adına, ilimiz adına, ilçemiz adına bir başarıdır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, tüm seçmenlerimize, tüm AK Parti camiasına şükranlarımızı sunuyoruz. Bunun dışında çöp tesisi problemimiz var. Oturduğum mahalle tesisin hemen bitişiğinde olduğu için oradaki insanların ne yaşadığını ne hissettiğini, neler düşündüğünü çok iyi yaşayan birisi olarak da buna tercümanlık yapıyorum. Bu konudaki çabanızı da görüyoruz. İnşallah en yakın zamanda sonuçlarını alırız. İlçemize teşrifinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.