enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
26°C
Trabzon
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Milli maç dev ekranda

Milli maç dev ekranda
26.06.2024 10:30
10
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıyor. Taraftarlar, Meydan Parkı Atatürk Alanı’na kurulacak dev ekranla birlikte Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım’a destek verecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım, gruptaki son maçında Çekya karşısına çıkıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu büyük karşılaşma öncesinde harekete geçerek Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda dev ekran kuruyor. A Milli Takım’ın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16’ya kalmak için 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) saat 22:00’da karşılaşacağı Çekya maçının keyfini taraftarlar hep birlikte yaşayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in girişimiyle kurulacak olan dev ekranda maç izlemeye tüm taraftarlar davet edildi.

MİLLİ HEYECAN BULUŞTURUYOR
Başkan Genç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin milli gururu A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir mücadele sergiliyor. Bu önemli dönemde, Trabzon olarak biz de milli takımımızı desteklemek için bir araya geliyoruz. Meydan Parkı’nda kuracağımız dev ekran ile taraftarlarımız, Çekya maçını birlikte izleyecek ve takımımıza destek olacaklar. Bu etkinlikle hem futbolseverler bir araya gelecek hem de milli heyecanımızı canlı tutacağız.”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.