enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C

Büyükşehir’den ‘Kuş Yuvası’ Duyarlılığı

Büyükşehir’den ‘Kuş Yuvası’ Duyarlılığı
13.12.2019 15:28
5
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, doğal yaşama katkıda bulunmaya gösterdiği özen doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Beştaş Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu bahçesindeki ağaçlara kuş yuvaları yerleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ve Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu iş birliğinde ‘Kuş Yavruları Üşümesin’ adı altında düzenlenen etkinlikte, kuşların keskin hava geçişlerinden korunması amacıyla okul bahçesinde bulunan ağaçlara merdivenli araç ile renkli kuş yuvaları monte edildi. Büyükşehir Belediyesinin kuşlara sıcak bir yuva temin etmek amacıyla gerçekleştirdiği etkinliğe, öğrenciler ve veliler de büyük ilgi gösterdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Çevre, doğa ve hayvanların korunması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İnsan elinin ulaşamayacağı ve kuşların kendilerini güvende hissedebilecekleri uygun yerlere kuş yuvaları yerleştirme işlemlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Gerek yaban hayatındaki gerekse de sokak hayvanlarını kış şartlarından korumak için yürüttüğümüz çalışmaları hız kesmeden sürdüreceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.