enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
26°C
Trabzon
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan taraftarlara mesaj

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarlarının desteğiyle aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını bildirdi.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan taraftarlara mesaj
11.10.2018 16:10
2
A+
A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarlarının desteğiyle aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını bildirdi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından taraftarlara yönelik mesaj yayımladı.

Ağaoğlu, günü kurtarmak için değil sürdürülebilir bir başarı için taraftarlarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek, “Trabzonspor’un kurulduğu günden bugüne kadar elde ettiği sayısız başarıların arkasında taraftarının katkısı herkesin malumudur. Arzuladığımız başarıya ulaşmamız tüm taraftarlarımızın desteğini arkamıza almadan mümkün değildir.” ifadelerini kullandı.

Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle devam etti:

“Yolumuz uzun ve meşakkatli ancak her zaman söylediğim gibi taraftarlarımızın desteği ile aşamayacağımız hiçbir engel yok. Yıl bu yıl şimdi tüm dünyaya Trabzonspor taraftarı olarak gerçek gücümüzü göstermenin zamanı, kulübün ekonomisini de kurtaracak olan giden bir maçı geri döndürecek ve bu takımı zirveye taşıyacak olan da sizlersiniz. Başarı gelecekse sizin desteklerinizle gelecek. Tribünler dolacak ve yer gök bordo-mavi diye inleyecek ki ancak o zaman rakiplerimiz Akyazı’dan gol değil korner atarak döndüklerine sevinir bir hale gelebilsinler. Haydi her maçımız dolu tribünlere…”

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.