enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Oyundan memnunum, skordan değil

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, çok iyi futbol oynadıklarını ancak skordan memnun olmadığını söyledi.

Oyundan memnunum, skordan değil
06.02.2018 09:44
4
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, çok iyi futbol oynadıklarını ancak skordan memnun olmadığını söyledi. Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik ederek, “Maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Bir sürü pozisyon yakaladık, sahanın her yerinde biz vardık. Pozisyonların hepsinde organize geldik. Ölü topları mükemmel kullandık ama maalesef gol bulamadık.” dedi.

Futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

“Önümüzde bir sürü daha maç var. Önemli olan diğer maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz. Bugünkü oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Maçı 3-0, 4-0 kazanmamız gerekiyordu. Arkadaşların isteyerek yaptığı şey değil tabii ki ama kale önünden bir türlü golü atamadık. Kalecileri çok iyi performans gösterdi. Her zaman olmaz bazen kalecilerin şansı iyi gider, şanslı gün yaşar. Rodallega’ya yapılan yüzde yüz penaltıydı. Herhalde hocanın dalgınlığına geldi. Oyundan memnunum, skordan memnun değilim. Rahat galibiyet almamız gereken maçtı. Oyuncuları tebrik ediyorum.”

Çalımbay, gol sıkıntılarının olduğunu vurgulayarak, “Burak’ın dışında baktığınız zaman ya Rodallega ya N’Doye ya da Yusuf Yazıcı, gol atacak. Onun dışında gol atma sıkıntımız var. Devre arası yönetimle konuştum, kanat oynayan gol atan oyuncu istedim. Bütün uğraşlara rağmen onu alamadık, devre arası transfer zor. Alsak böyle maçlarda oynatabilir, sorunu çözebilirdik. Rodallega’ya kızamıyorum, bir şey demiyorum uzun süredir oynamıyor. Belli şeyleri oynamaya oynamaya kaybetmiş olabilir onu kazanacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.